BECALI si REGHECAMPF au stabilit STRATEGIA si LISTA TRANSFERURILOR din vara

Gigi BECALI si Laurentiu REGHECAMPF, finantatorul si antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI lucreaza intens la LISTA cu PLECARILE si SOSIRILE care se vor produce in aceasta vara la gruparea din Ghencea.

Profitand de faptul ca se afala timp de cateva ore bune pe zi la Academia nasului Gica HAGI, dar si de faptul ca poate vorbi nelimitat la telefon, Gigi BECALI converseaza cu REGHECAMPF pe marginea STRATEGIEI de TRANSFERURI a ros-albastrilor, informeaza Gazeta Sporturilor.

Citeste si: STEAUA – FC BRASOV 3-0 (1-0) / Campionii fac inca un pas spre TITLUL 25 

In primul rand este stiut faptul ca SAPTE fotbalisti se afla la finele contractului (Tatarusanu, Bogatinov, Georgievski, Mihai Costea, Kapetanos, Prepelita si Piovaccari). In cazul ultimilor doi se incerca prelungirea intelegerilor, Prepelita contract fem, Piovaccari un nou imprumut. Pe langa cei spate, Rapa, Neagu si Radut vor pleca si ei mai noteaza Gazeta Sporturilor.

Citeste si: ATACANT surpriza DORIT de STEAUA. GIGI BECALI a demarat deja TRATATIVELE 

Sursa citata aminteste si faptul ca ar putea sa plece si cativa dintre TITULARII de drept, Szukala, Gardos, Latovlevici si Cristi Tanase fiind cei vizati, insa numai in cazul unor oferte benefice pentru STEAUA.

La capitolul SOSIRI, lista este la fel de lunga, REGHECAMPF  dorindu-si 8 fotbalisti din Liga I: Celeban, Antal (FC Vaslui), Muth (Gaz Metan), Anton (Pandurii), Marquinhos, Tudorie (Otelul), Lemnaru (U Cluj) si Roman II (Sageata).

Sursa foto: gsp.ro