Becali umileste, din puscarie, un fotbalist al Stelei !

Faptul ca Steaua are cele mai mari incasari din istoria clubului nu reprezinta un motiv de bucurie pentru toti jucatorii. Unul dintre capitanii Stelei este neplatit de aproape un an de zile, iar Becali nu da semne ca vrea ca situatia sa se schimbe.

Andrei Prepelita, jucatorul care poarta banderola de capitan in meciurile din Cupa Romaniei, nu si-a mai vazut salariul de aproape un an, scrie ziare.com, Gigi Becali sarindu-l de la plata salariilor luna de luna, datoria crescand la mai mult de 100.000 de euro.

Motivul pentru care Becali nu il mai plateste pe Prepelita se pare ca este urmatorul: finantatorul Stelei nu-l mai considera pe Prepelita un jucator care merita sa faca parte din viitorul Stelei, motiv pentru care refuza sa-l mai plateasca.

Andrei Prepelita, al carui contract expira in vara anului 2014, a venit la Steaua in vara anului 2011, liber de contract de la Universitatea Craiova. El a incasat o prima la semnatura de 250 de mii de euro, insa nu a reusit sa se impuna ca om de baza in tricoul ros-albastrilor.

Sursa foto: realitatea.net