BECALI, vizita SURPRIZA in puscarie! Vrea sa-i cumpere PALATUL!

GIGI BECALI a implinit miercuri 56 de ani, insa a avut parte de o aniversare sumbra, tinand cont de faptul ca se afla incarcerat. Totusi, patronul Stelei a primit o VIZITA NEASTEPTATA din partea unui bun prieten.

S-au dus vremurile cand petrecea cu fast de ziua lui de nastere. Acum, GIGI BECALI este incarcerat, iar aniversarea i-a fost umbrita de situatia in care se afla. In ziua in care a impinit 56 de ani, BECALI a refuzat dorinta mamei sale de a-l vedea si nu i-a permis acesteia sa vina la Poarta Alba.

Citeste si: SA VEZI SI SA NU CREZI! BECALI SI BORCEA SUNT BIBLIOTECARII PUSCARIEI!

Totusi, ieri, un bun prieten a ales sa ii faca o VIZITA SURPRIZA latifundiarului. Este vorba de nimeni altul decat Cosmin Olaroiu, aflat intr-o vacanta in Romania. Paparazii cancan.ro i-au fotografiat limuzina Rolls Royce chiar in fata inchisorii, acolo unde tehnicianul din Arabia Saudita se afla de peste o ora.

Potrivit sursei citate, Olaroiu ar fi interesat de achizitionarea palatului din Aleea Alexandru, tinand cont de faptul ca in presa s-a vehiculat ca GIGI BECALI ar dori sa il vanda. Fostul antrenor al Stelei ar vrea sa foloseasca bijuteria arhitectonica pe post de restaurant de lux, afacere pe care o deruleaza de cativa ani.

GIGI BECALI a cumparat palatul cu 7.5 milioane de euro si a investit in el 1.5 milioane de euro.

GIGI BECALI, GESTUL IMPRESIONANT FACUT DE MAMA SA CHIAR DE ZIUA LUI!

Sursa foto: cancan.ro, ziuaveche.ro