BECALI vrea sa “dezmembreze” STEAUA. Urmatoarele doua vedete la care va renunta latifundiarul

GIGI BECALI pregateste un nou “tun” financiar la STEAUA BUCURESTI, latifundiarul din Pipera urmand a renunta la doi dintre cei mai buni jucatori ai echipei din Ghencea in aceasta vara.

Finantatorul STELEI a marturisit ca spera sa incaseze nu mai putin de 14 milioane de euro din transferurile lui FERNANDO VARELA si ALEX CHIPCIU.

“Il mai vand si pe VARELA si iau sapte-opt milioane, il mai vand pe CHIPCIU si mai iau cinci-sase milioane. Dar stati linistiti. Fiecare isi face socotelile lui. Asa le transmit la toti: fiecare sa-si faca socoteala lui de acasa. Eu imi fac socoteala mea de acasa. Si eu mi-o fac pe a mea la STEAUA”, a declarat Becali pentru Ziarul Ring.

CITESTE SI: GIGI BECALI a anuntat NUMELE celor doi ANTRENORI care se “bat” pentru postul lui GALCA 

FERNANDO VARELA, in varsta de 27 de ani, s-a nascut in Portugalia, dar joaca pentru nationala Insulelor Capului Verde.

VARELA a fost adus la STEAUA BUCURESTI in septembrie 2013 de la FC Vaslui, pretul transferului fiind de aproximativ 1,2 milioane de euro. FERNANDO VARELA a evoluat constant bine in acest sezon si este vazut de mai toti specialistii drept cel mai bun fundas central din Liga 1.

ALEX CHIPCIU, in varsta de 26 de ani, evolueaza la Steaua din 2012, atunci cand a fost achizitionat de la FC Brasov. Evolutiile lui din acest sezon au fost insa dezamagitoare, iar interesul manifestat pentru el in vara anului trecut a scazut simtitor.

CITESTE SI: FINALA CUPEI LIGII, 20.00, Digi Sport, Dolce Sport: STEAUA si PANDURII isi disputa TROFEUL 

STEAUA BUCURESTI a reusit cateva vanzari de jucatori spectaculoase in ultimii doi ani, Chiriches – cedat pe 9 milioane de euro la Tottenham, si Gardos – vandut cu sapte milioane de euro la Southampton, aducand cele mai mari incasari.

In pauza de iarna, GIGI BECALI a renuntat la cei mai importanti fotbalisti din lot, Sanmartean, Szukala si Keseru, iar STEAUA BUCURESTI este foarte aproape sa rateze cel mai importanta obiectiv, titlul de campioana, dupa ce a incheiat turul cu un avantaj considerabil.

Sursa foto: sport.ro