BEJ Salaj a INTERZIS pliantele anti-IOHANNIS

BIROUL ELECTORAL JUDETEAN (BEJ) Salaj a dispus INCETAREA difuzarii si INLATURAREA din spatiul public a PLIANTELOR cu mesajul “Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia”, decizia fiind luata ca urmare a unei plangeri depuse de ACL Salaj.

“BEJ Salaj admite plangerea; constata ca PLIANTUL depus de petent si avand mesajele “Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia”, “Doar Ponta protejeaza pensiile” contravin ordinii de drept; dispune INCETAREA difuzarii lor si INLATURAREA acestui material din spatiul public; sesizeaza Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, pentru aducerea la indeplinire a prezentei decizii”, se arata in minuta deciziei, emisa miercuri.

Citeste si: POSTA ROMANA ANUNTA CA ARE CONTRACTE CU MACOVEI, UDREA SI TARICEANU PENTRU DISTRIBUIREA DE MATERIALE ELECTORALE

ACL Salaj depusese marti, la BEJ, o contestatie avand ca obiect PLIANTELE cu mesajele mentionate pe care le-au primit, prin intermediul postasilor, mai multi pensionari din judet.

“In programul electoral al candidatului ACL, KLAUS IOHANNIS, nu se regasesc masuri economico-sociale privind diminuarea veniturilor populatiei. Mai mult, odata ajuns presedinte, KLAUS IOHANNIS nu va promulga o lege prin care se taie salariile si  pensiile. Dimpotriva, obiectivul lui KLAUS IOHANNIS si al Aliantei Crestin-Liberale este de a avea o Romanie prospera, cu o clasa de mijloc puternica si o economie dezvoltata, care sa permita cresterea pensiilor si salariilor.

ACL someaza public Posta Romana, care s-a lasat folosita drept instrument de propagare a mesajelor mincinoase,  sa inceteze imediat, atat in Salaj, cat si la nivel national, distribuirea pliantelor PSD, in caz contrar, suntem hotarati sa actionam in instanta aceasta institutie pentru refuzul de a pune in aplicare deciziile BEJ”, a precizat joi, Paul Maghiu, secretar coordonator PNL Salaj, potrivit Agerpres.

MEMBRI PNL AGRESATI CU PIETRE SI OUA IN ORASUL PASTORIT DE SOTUL GABRIELEI FIREA