BELGIA: AMENINTARI cu BOMBA la BRUXELLES. GARA de NORD a fost INCHISA

Bruxellesul se confrunta, miercuri dupa-amiaza, cu doua amenintari cu bomba, una la Gara de Nord, iar alta la Parchetul din capitala belgiana. Circulatia a fost complet oprita in Gara de Nord, asa ca niciun tren nu mai iese, niciunul nu mai intra, a confirmat compania feroviara Infrabel pentru VTM News.

UPDATE:  Fortele de ordine si genistii au cautat presupusele bombe in zonele vizate de amenintare, insa nu au gasit nici urma de explozibil, asa ca au stabilit ca a fost vorba despre o alerta falsa. Autoritatile incearca sa afle acum cine a dat telefonul anonim la Politie.

STIRE INITIALA

De asemenea, Politia a evacuat in totalitate Gara de Nord, iar trenurile sunt nevoite sa opreasca la Schaerbeek sau la Brussels Midi. Autoritatile au evacuat si cladirea in care functioneaza Parchetul din Bruxelles. Potrivit unor surse, Politia ar fi primit un apel anonim in care o persoana a amenintat ca doua bombe au fost amplasate in Gara de Nord si in cladirea Parchetului din Bruxelles.

Asadar, autoritatile belgiene au intervenit rapid, intrucat iau foarte in serios astfel de amenintari. Surse citate de New Europe au aratat ca doi politisti ar fi fost injunghiati. Acestia ar fi fost atacati la unul dintre punctele de control aflate in Gara de Nord, unde in aceste momente fortele de ordine cauta explozibili.

Vom reveni cu amanunte.

 
Sursa foto: lameuse
 
 
 
Nu exista comentarii postate de util