BELGIA: OPT ROMANI au fost RANITI intr-un ACCIDENT! TREI dintre ei sunt in STARE GRAVA

Un numar de opt romani au fost raniti intr-un accident rutier care s-a produs, miercuri, pe autostrada E411, in zona Loyers, Belgia. Trei dintre romani se afla intr-un spital in stare grava.

Cetatenii romani au fost raniti in urma coliziunii dintre un camion de mare tonaj si microbuzul care ii transporta pe conationalii nostri la locul de munca, informeaza presa belgiana. Accidentul in care au fost raniti cei opt romani a avut loc pe Autostrada belgiana E411, in zona Loyers, au comunicat autoritatile belgiene, citate de site-ul Sudinfo.be si de publicatia L’Avenir.

Microbuzul care ii transporta pe cetatenii romanise indrepta spre orasul Bruxelles si a lovit un camion care era stationat intr-o zona in care se efectuau lucrari. Autoritatile belgiene au activat Planul medical de interventie pentru accidente de amploare. La locul accidentului au fost trimise numeroase echipaje ale pompierilor, politiei si serviciilor medicale. Ranitii au fost transportati la spitale din orasul Namur, situat in apropiere.

Potrivit unor surse citate de jurnalistii belgieni, cei opt cetateni romani se deplasau spre Bruxelles pentru a lucra pe un santier de constructii.

Sursa foto: la meuse