BELLU si BITANG, momiti de Ponta cu un centru de pregatire la Snagov

Premierul VICTOR PONTA a cerut sa li se transmita lui OCTAVIAN BELLU si MARIANEI BITANG ca vor primi un imobil la Snagov pe care sa il foloseasca drept centru de pregatire, daca se razgandesc si raman in cadrul federatiei romane de gimnastica.

Solicitarea a fost transmisa in timpul discutiei pe care premierul a avut-o, miercuri, la Guvern, cu primarul general al Capitalei, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, antrenorul echipei nationale de fotbal si ministrul Sportului pe tema organizarii la Bucuresti a unor partide din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020.

Citeste si: ALIN PETRACHE: RENUNTAREA LUI BELLU SI BITANG REPREZINTA O MARE PIERDERE PENTRU ROMANIA

“Vreau sa vorbiti, daca BELLU si BITANG se razgandesc si raman la Federatie, le dau la Snagov, le fac centru de pregatire”, a spus PONTA, potrivit Mediafax.

Ideea a fost transmisa dupa ce, marti, premierul PONTA a declarat ca Guvernul va cauta o locuinta micuta din Bucuresti care sa poata fi atribuita presedintelui Traian Basescu, nu un “ditamai palat la Snagov”, precizand ca vilele Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat de la Snagov vor fi vandute prin licitatie deschisa, la care si Basescu poate participa, pentru o suma de peste un milion de euro sau vor fi atribuite spre folosinta gratuita catre o federatie sportiva ori fundatie.

In luna septembrie, dupa ce OCTAVIAN BELLU nu a fost numit la conducerea Comitetului Olimpic Sportiv Roman, MARIANA BITANG a declarat ca ea si Octavian Bellu nu mai sunt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastica.

La randul sau, OCTAVIAN BELLU afirma ca i s-ar fi parut normal ca presedintele COSR sa fie o personalitate cu rezultate la Jocurile Olimpice, mentionand ca s-ar fi putut ocupa in acelasi timp si de lotul feminin.

Citeste si: OCTAVIAN BELLU SI MARIANA BITANG NU MAI SUNT ANTRENORII LOTULUI OLIMPIC FEMININ DE GIMNASTICA

Dupa alegerile din 29 mai pentru functia de presedinte al COSR, castigate de fostul rugbyst Alin Petrache si la care a candidat si OCTAVIAN BELLU, fostul antrenor al lotului de gimnastica declara ca se gandeste daca va continua sa antreneze echipa Romaniei, precizand ca daca este prea batran pentru a ocupa functia de presedinte al COSR atunci este prea batran si pentru a mai munci in sala.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro