Ben Affleck a dezvăluit cine sunt cele două superstaruri care l-au ajutat să renunțe la alcool

Ben Affleck le-a multumit lui Bradley Cooper și Robert Downey Jr. pentru ajutorul lor in perioada luptei sale cu alcoolismul: ‘Sunt niște oameni minunați’, a spus castigatorul premiului Oscar.

Actorul in varsta de 47 de ani i-a acordat recent un interviu lui Diane Sawyer pentru “Good Morning America”, unde a facut o serie de  dezvaluiri emotionante. Starul din “The Batman vs. Superman: Dawn of Justice” le-a multumit celor doi prieteni pentru ca i-au fost alaturi in lupta sa cu dependenta de alcool. ‘Oameni ca Bradley si Robert mi-au fost de mare ajutor, m-au sustinut si sunt minunati.’

Ben Affleck a recunoscut, de asemenea, ca alcoolismul si-a pus amprenta serios pe viata sa, iar acesta este motivul pentru care face aceste marturisiri. ‘Nu ma deranjeaza sa vorbesc despre alcoolism si despre faptul ca sunt alcoolic. E parte din viata mea, e ceva cu care am luptat.’ ‘Nu inseamna ca reprezinta intreaga mea identitate, dar este ceva cu care te confrunti. Am avut o problema.’

Ben a laudat-o si pe fosta sa sotie Jennifer Garner pentru ca este o mama minunanta si un real sprijin pentru cei trei copii ai lor  – Violet, Seraphina si Samuel. ‘E minunata. Cand cineva ca ea este mama copiilor tai va fi pentru totdeauna o persoana importanta in viata si asta e bine’. ‘Sunt norocos ca au o asemenea mama, iar ea este fantastica atunci cand vine vorba despre a ne asigura ca vom reusi impreuna sa fim parinti buni pentru copiii nostri’.

Ben si Jennifer s-au casatorit in 2005 si s-au separat in 2015, dupa ce au aparut zvonuri ca el ar fi avut o aventura cu bona copiilor. Au divortat trei ani mai tarziu.

Sursa traducere: filmnow.ro