Ben Affleck s-a combinat cu una dintre cele mai în vogă actrițe de la Hollywood! Foto în articol

Ben Affleck si noua Bond Girl, Ana de Armas, formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Ben si Ana au fost surprinsi in timp ce se sarutau pasional pe aeroportul din Cuba, inainte de a se imbarca intr-un avion privat pentru a parasi tara, scrie People.

‘Categoric se intalnesc,’ a declarat o sursa publicatiei, la cateva zile dupa ce au fost vazuti razand pe strazile din Havana. Joi, Ana si Ben au luat cina la un restaurant cochet din Havana. Apoi s-au plimbat pe strazile pitoresti ale orasului.

Actorul de 47 de ani, fostul sot al actritei Jennifer Garner cu care are trei copii, a mers in vacanta cu Ana, dupa saptamanile pline in care si-a promovat noul film, “The Way Back”.  Armas este un star in devenire. Artista de 31 de ani a jucat in “Knives Out”. Si o puteti vedea si in Blonde, unde o interpreteaza pe Marilyn Monroe. Iar din noiembrie va fi ‘Bond girl’ in noul film cu James Bond, “No Time To Die”.

Acum cateva saptamani, cei doi au incheiat filmarile la primul lor film, thrillerul erotic “Deep Water”.  Ultima oara au fost vazuti impreuna la mijlocul lunii februarie pe platourile de filmare.

Sursa foto: billboard