Ben Afleck, dat afară din franciza “Batman”. Ce se știe despre actorul care îl va înlocui

După zvonurile potrivit cărora Henry Cavill ar fi renunțat la rolul lui Superman, mulți au presupus că Ben Affleck îi va călca pe urme și va elimina personajul lui Batman din CV-ul său. Potrivit Deadline, actorul a fost, într-adevăr, eliminat din proiectul cu super-eroi.

Ben Affleck nu a reușit să îi convingă pe cei de la studiourile Warner Bros., așa că va preda ștafeta lui Batman unui actor mai tânăr, scriu publicațiile de specialitate. Interpretarea pe care i-a oferit-o lui Dark Knight a fost una care a stârnit controverse în rândul fanilor și, după ce a debutat în “Batman v Superman: Dawn of Justice”, criticii s-au grăbit să spună că prestația a fost una dintre cele mai nereușite de pe marile ecrane.

Citește și: MARGOT ROBBIE, ESTE MAI ATRĂGĂTOARE CA NICIODATĂ ÎN ROLUL LUI HARLEY QUINN. PRIMELE IMAGINI DIN “BIRDS OF PREY”! VIDEO

Ben Affleck a încercat să iasă în evidență cu o apariție în “Suicide Squad” și cu un rol principal în “Justice League”, însă nu a reușit să îi convingă pe reprezentanții Warner Bros. că este persoana potrivită pentru a duce pe umeri o întreagă franciză. După eșecurile repetate, Affleck a dat de înțeles că va renunța la masca lui Batman în favoarea poziției de regizor al unui viitor film Dark Knight, însă nici expertiza lui în acest domeniu cinematografic nu i-a fost de mare ajutor.

Potrivit Deadline, el a fost eliminat complet din proiect și urmează să fie ales un alt actor, mai tânăr, care să devină noul Batman. Nu se știe încă în ce direcție vor alege cei de la Warner Bros. să meargă cu personajul, însă oricare ar fi persoana aleasă, va trebui să se ridice la un nivel ridicat de așteptări. În trecut, Batman a fost jucat de nume mari de la Hollywood precum Christian Bale, George Clooney, Michael Keaton și Val Kilmer.

Sursa traducere: filmnow.ro