Ben-Oni Ardelean pune bazele ”Academiei de Leadership Politic”

Ben-Oni Ardelean, deputat liberal și vicepreședinte al PNL, va pune bazele unui nou program de training, formal și informal, destinat persoanelor din diferite sfere ale societății care doresc să dobândească sau să-și dezvolte abilitățile de lider și să se perfecționeze în arta de a conduce.

”Academia de Leadership Politic” este, conform lui Ben-Oni Ardelean, un proiect de investiție în oameni, o școală de gândire care va forma leaderi pentru sfera politică. ” În fața crizei de leadership politic mondial, soluția este formarea de oameni capabili, bine pregătiți, care prin viziune și pasiune să poată transforma societatea în bine”, este de părere vicepreședintele Partidului Național Liberal.

”Academia de Leadership Politic” nu este primul proiect de acest gen gândit, inițiat și pus în aplicare de deputatul Ben-Oni Ardelean. În anul 2014, la Timișoara, Ardelean organiza evenimentul ”Congresul de Leadership Politic” la care au participat peste 30 de lideri din diferite sfere ale societății și care, la vremea respectivă, a înregistrat un real succes.

”Academia de Leadership Politic” este unul dintre proiectele de suflet ale deputatului Ben-Oni Ardelean, liberalul dezvăluind că acesta va avea proiect în viitoarea legislatură.

Cine este Ben-Oni Ardelean

Ben-Oni Ardelean, deputat în legislatura 2016–2020 din partea Partidului Național Liberal.

Ben-Oni Ardelean este conferențiar universitar (Universitatea Bucuresti / ITB), Doctor în Științe Politice (SNSPA) și Doctor în Teologie (Universitate București). A urmat multiple programe academice în străinătate (Oxford, Fuller, LRS, MAF etc.), având o semnificativă activitate științifică, fiind autor sau co-autor a numeroase publicații, respectiv cărți, capitole în volume colective și zeci de articole. Pe lângă activitatea politică și academică ce o desfășoară încă din anii ’90, este activ implicat în sfera caritabilă și civică, atât la nivel național cât și internațional.

Dr. Ben-Oni Ardelean este Vicepreședinte al Partidului Național Liberal începând cu anul 2015. Între 2015-1017 a coordonat Regiunea Nord Vest (Județele: BH, CJ, SM, SJ, MM, BN), iar ulterior Congresului PNL din 2017 este Vicepreședinte PNL pe Justiție și Drepturi Cetățenești.

Dr. Ben-Oni Ardelean a fost Senator (2012-2016), Secretar al Biroului Permanent al Senatului Romaniei (2016), Secretar al Comisiei de Politică Externă al Senatului României, Președinte al Comisiei de Politică Externă a PNL.

Dr. Ben-Oni Ardelean fost ales Deputat (2016-2020), Vicepreședinte al Camerei Deputaților (2017-2018), Vicepreședinte al Comisiei de Politică Externă a Camerei Deputaților,  Membru în Adunarea Parlamentară a NATO, având o vastă experiență internațională și fiind bine conectat la sferele vestice de influență.

Sursa foto: facebook