Beneficiile sexului fara obligatii

De ce sexul fara obligatii reprezinta reteta fericirii in viata? Sau a diminuarii stresului. Situatia prezentata este urmatoarea: E ora 2.00 a.m. si, in speranta acelui telefon, inca nu te demachezi, dorind sa arati ca si cum tocmai ai fi plecat de la vreo petrecere. Si-apoi primesti mesajul: “Ce faci?” – eterna “booty call”. Raspunsul: te speli pe dinti si iti dai cu putin parfum, gandindu-te la un raspuns istet, si dupa alte mesaje esti la el.

“As putea vorbi la nesfarsit despre beneficiile acceptarii unei astfel invitatii, dar iata primele cinci motive din topul meu”, spune David Bakke, editor pe tema relatiilor pe blogul de lifestyle Money Crashers Personal Finance.

CITESTE SI:Un nou tip de relatie. Vezi despre ce e vorba

1. Pentru a face sex: de fiecare data cand ai aceasta ocazie, profita din plin. Te poate relaxa si isi permite sa te concentrezi asupra unor aspecte mai importante ca scoala, munca si familia.

2. Pentru a economisi bani: daca nu implica cina si film, nu implica nici costuri.

3. Pentru a salva timp: te duci, pleci si apoi iti vezi de treaba.

4. Nu exista obligatii: atat pentru un tip, cat si pentru o tipa, sexul fara obligatii este de nerefuzat atunci cand niciunul nu este implicat intr-o relatie si exista in plus compatibilitate.

5. Nu exista presiune sociala: nu trebuie sa te mandresti cu partenerul, pentru ca nu vei iesi cu el si cu prietenii.

CITESTE SI:6 mituri spulberate despre sex

Samantha din “Totul despre sex” ne-a aratat ce putere iti dau aceste intalniri si atat timp cat nu te astepti sa gasesti apoi trandafiri pe prag, poate fi exact ce cauti in anumite momente, mai spune autorul.

 Sursa: one