Benone Sinulescu petrece Craciunul la Arad, alaturi de colindatorii de pe Valea Muresului. Vezi mesajul sau de Sarbatori!

Indragitul interpret de muzica populara, Benone Sinulescu, a dezvaluit, pentru Mondo News, ca petrece sarbatoarea Craciunului in localitatea Barzava din judetul Arad, alaturi de sotie si de colindatorii de pe Valea Muresului.

La cei 77 ani de viata si 57 ani de cantec romanesc, Benone Sinulescu a marturisit ca isi doreste ca in anul 2014 Dumnezeu sa-i dea multa putere de munca, pentru ca are planuri importante de realizat: un nou album muzical cu Lautarii de la Chisinau, un turneu in Florida si spectacolul aniversar din 23 mai de la Sala Palatului. 

“Anul acesta petrec Craciunul la Barzava in judetul Arad alaturi de sotie si colindatorii de pe Valea Muresului. Tuturor celor ce indragesc colindul, cantecul popular, traditiile romanesti, le doresc Craciun Fericit, an nou stralucitor si plin de bucurii, impliniri si multa sanatate.

Sper ca Anul Nou sa imi aduca multa putere de munca, pentru ca am multe proiecte, cum ar fi realizarea noului album muzical cu Lautarii de la Chisinau, turneul din Florida si spectacolul aniversar din 23 mai de la Sala Palatului. Acesta se vrea a fi o trecere in revista a celor 77 ani de viata si 57 ani de cantec romanesc. La multi ani, dragii mei!!”, a declarat Benone Sinulescu, pentru Mondo News.

Va invitam sa ascultati mai jos un colind interpretat de indragitul solist de muzica populara, Benone Sinulescu.