BERCEA MONDIAL afla marti daca va ELIBERAT conditionat. UPDATE

Tribunalul Olt va judeca marti cererea de ELIBERARE conditionata pe care a depus-o Sandu Anghel, cunoscut si sub numele de Bercea Mondial.

UPDATE 10.21: Bercea Mondial nu a recunoscut in fata magistratilor ca cererea de eliberare conditionata a fost depusa de el. Prin urmare, magistratii nu au avut motiv sa judece, iar procesul s-a incheiat dupa putin timp. Bercea Mondial a fost dus din nou in penitenciar.

BERCEA MONDIAL a solicitat Tribunalului Olt ELIBERAREA conditionata, revizuirea pe fond a cauzei privind tentativa de omor calificat in care a fost condamnat la opt ani si noua luni inchisoare precum si aplicarea legii mai favorabile, conform Noului Cod de Procedura Penala. Cererea sa de eliberare conditionata va fi judecata, astazi, de catre magistrati.

Primul termen in dosarul in care BERCEA MONDIAL cere revizuirea pe fond a cauzei privind tentativa de omor calificat a fost stabilit de Tribunalul Olt pentru data de 10 iulie.

Citeste si: BERCEA MONDIAL le-a spus procurorilor DNA ca stie de spaga de la televizor

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie la opt ani si noua luni inchisoare pentru tentativa de omor calificat, dupa ce in 2011 si-a injunghiat unul dintre nepoti, pe Ionut Anghel, in urma unei altercatii care a avut loc intr-un bar din orasul Draganesti-Olt. Ionut Anghel a ajuns in seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenta Craiova cu rani grave produse cu un cutit. Victima l-a indicat atunci drept agresor pe Sandu Anghel. Dupa ce BERCEA MONDIAL a fost arestat preventiv si dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima si-a schimbat declaratia, afirmând ca nu l-a injunghiat unchiul sau, Sandu Anghel.

Citeste si: CULMEA TUPEULUI! BERCEA MONDIAL cere sa fie ELIBERAT!

In timpul procesului, Bercea a sustinut ca este bolnav si sufera de afectiuni psihice, boli interne si nu poate suporta regimul de detentie si a cerut in repetate rânduri inlocuirea masurii arestului preventiv cu interdictia de a parasi localitatea. In mai multe rânduri Tribunalul Olt a admis cererile lui Sandu Anghel de inlocuire a masurii arestului preventiv, insa de fiecare data procurorii au contestat deciziile respective si Curtea de Apel Craiova a admis contestatiile procurorilor.

Sandu Anghel mai are o condamnare definitiva de doi ani inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani, decizie data in aprilie 2013 de instanta suprema.