BETO, eroul celor de la FC SEVILLA in finala EUROPA LEAGUE, a fost batut in ROMANIA

BETO, portarul care a inchis poarta andaluzilor de la FC SEVILLA in finala EUROPA LEAGUE de miercuri seara, a evoluat si in campionatul romanesc, la vremea respectiva fiind imprumutat de FC PORTO. Fanatik dezvaluie un episod incredibil trait de goalkeeperul lusitan in Liga I, BETO fiind batut de un suporter pe vremea cand juca la CFR CLUJ.

BETO a castigat titlul de campion in Romania la finele sezonului 2011-2012, echipa sa de atunci, CFR CLUJ, impunandu-se in Liga I chiar pe terenul adversarilor de la Universitatea Cluj. Sursa amintita dezvaluie faptul ca in momentul in care se pregatea sa sarbatoreasca titlul, BETO a incasat o bataie zdravana de la un suporter al “Sepcilor Rosii”.

Citeste si: BENFICA – SEVILLA 2-4, LIVE TEXT. De 2 X BETO! Game(iro) is over! 

Mai precis in momentul in care a intrat pe tunelul de pe “Cluj Arena” care duce la vestiare, BETO a dat nas in nas cu un fan al adversarilor de la U care i-a aplicat cateva lovituri portarului lusitan, un lucru care l-a determinat pe portarul portughez sa refuze prelungirea contractului propusa de CFR Cluj la finalul sezonului respectiv.

Citeste si: UEFA propune excluderea temporara a unui jucator care comite un fault

Pana la urma s-a demonstrat ca tot raul a fost spre bine pentru  BETO care aseara si-a trecut in palmares un nou si important trofeu, EUROPA LEAGUE, alaturi de colegii sai de la FC SEVILLA.

Sursa foto: uefa.com