Betty Salam, mesaj emotionant pe Facebook! Florin Salam a plans cand l-a citit!

Betty Salam, fiica manelistului Florin Salam, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, in care isi exprima dezamagirea fata de cei care vor sa ii faca rau tatalui ei si subliniaza ca are cel mai bun parinte din lume.

“Astazi am aflat in ce lume meschina traim!!! OMUL A AJUNS DE DRAGUL BANILOR SA-SI VANDA SUFLETUL! Toate astea le afirm dupa ce chiar si unui copil de 13 ani I se pot rastalmaci cuvintele.

Mi-am deschis sufletul odata, moment in care povesteam cum am incercat sa imi consolez tatal dupa pierderea mamei mele si… uite unde s-a ajuns… SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA, AM CEL MAI BUN TATA DIN LUME SI DACA S-AR PUTEA CLONA LUMEA AR FII MAI BUNA !!!! Va puuup”, a scris Bety, potrivit wowbiz.ro.

Florin Salam a acceptat, miercuri seara, sa discute cu cei de la Protectia Copilului si a declarat ca in cursul zilei de joi va discuta cu autoritatile.

Zilele trecute, Florin Salam declara pentru Cancan.ro ca cei doi copii ai sai l-au ajutat sa treaca peste orice cumpana, asadar ar fi o tragedie pentru cantaret sa ramana si fara cei doi copii, dupa ce si-a pierdut sotia.

Inainte de acceptul lui Florin Salam de a discuta cu autoritatile, asistentii sociali spuneau ca vor insista cu vizitele  si ca sunt pregatiti sa ceara si ajutorul autoritatilor judiciare, in situatia in care le va fi zadarnicita ancheta.

Foto: incomodph.ro