BEYONCE nu mai poate RAMANE INSARCINATA! Ce DECIZIE DRAMATICA a luat vedeta

In timp ce Beyonce este ocupata cu conducerea planetei, se pare ca o mama surogat isi va asuma responsabilitatea de a aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Au trecut trei ani de la venirea pe lume a lui Blue Ivy, asa ca nu este o surpriza pentru nimeni ca cei doi vor sa isi extinda familia. Se pare ca in ultimele luni, cantareata de 33 de ani a tot incercat sa ramana insarcinata, dar fara succes. Cu ceva vreme in urma, artista a vorbit foarte deschis despre avortul spontan prin care a trecut inainte de a ramane insarcinata cu Blue. Prin urmare, Beyonce este speriata de posibilitatea unei alte sarcini cu probleme, asa ca o mama purtatoare pare a fi solutia cea mai buna.

CITESTE SI: Cum arata LADY GAGA fara machiaj? Cantareata este greu de recunoscut! FOTO in ARTICOL

Sotii Carter au dorit sa elimine orice fel de risc, astfel ca, dupa ce toate documentele necesare au fost intocmite, nu a mai durat decat aproximativ doua luni pana cand au gasit femeia potrivita care sa duca sarcina la capat. Aceasta s-ar afla in stadiul incipient al sarcinii, de aceea Beyonce si sotul ei nu au facut inca un anunt oficial.

CITESTE SI: Un cunoscut cantaret a vrut sa-si angajeze o diva porno drept iubita de fatada pentru a-si ascunde homosexualitatea

Mai mult decat atat, se pare ca Jay-Z spera ca acest copil sa-i ajute sa-si salveze casnicia, lucru deloc surprinzator, avand in vedere ultimele zvonuri aparute in presa.

Sursa www.libertatea,ro