Beyonce si Jay-Z „au spart” 100.000 de dolari pe sampanie

Cuplul Beyonce – Jay-Z nu se dezminte. Cei doi au cheltuit inca o data o suma foarte mare, intr-o singura noapte, in club.

Beyonce si Jay-Z si-au obisnuit fanii cu cheltuielile extravagante pe care le fac. Ei apar acum din nou in primplan cu o cheltuiala care nu este la indemana oricui. Beyonce si Jay-Z doi au dat 100.000 de dolari pe sampanie intr-un club din Atlanta, SUA, alaturi de mai multi prieteni cu care s-au distrat, martorii spunand ca sticlele nu apucau sa se goleasca si erau deja inlocuite cu altele pline. „Ei si amicii lor au comandat sute de sticle de sampanie, iar la final nota a fost de 100.000 de dolari”, a declarat presei din SUA o sursa care era in club in noaptea de 27 spre 28 decembrie. Sursa a precizat ca nu a fost vorba ca Beyonce si partenerau sau sa se imbete, ci doar ca ei s-au simtit atat de biner incat comandau sampanie dupa sampanie pentru toata lumea care era in jurul lor in zona VIP a clubului.

In alta ordine de idei, o alta publicatie americana a scris ca Beyonce si Jay-Z au cheltuit in aceasta perioada 6.000 de dolari si pe cateva obiecte cumparate dintr-un sex-shop. Produsele achizitionate de cei doi faceau parte din diviza de lux si erau placate cu aur.

Sursa foto: thesun.co.uk