Bianca Drăguşanu a ajuns noaptea trecută la Secția 7 de Poliție

Bianca Drăgușanu s-a prezentat, în noaptea de miercuri spre joi, la Secția 7 de Poliție din București, după ce a primit mai multe telefoane de amenințare de pe niște numere necunoscute.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show a fost anunțată informația potrivit căreia, Bianca Drăgușanu a fost amenințată de un bărbat care i-a transmis că se află în fața locuinței sale și o va agresa pe ea și pe fetița sa.

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție.

”Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă? Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

„ Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsApp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă.”, a spus avocatul Biancăi Drăgușanu.

Sursa foto: click