Bianca Drăguşanu a desființat-o pe Claudia Pătrăşcanu: ”Minte cu nerușinare”

Bianca Drăguşanu a făcut o serie de acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu. Replica blondinei a venit după ce fosta soţie a lui Gabi Bădălău a declarat că Bianca a avut conversaţii indecente de faţă cu cei doi copiii ai ei.

„Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva.

Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea.

Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădăloiu), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la comunicarea artistei cu Alex Bodi)”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Sursa foto: instagram