Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost primul său job: Salariul nu era fix!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost primul său job. Primul loc de muncă al vedetei tv nu a avut absolut nicio legătură cu showbiz-ul. Vedeta a început să muncească de la vârsta de 15 ani și a urmat o facultate care nu are nicio legătură cu televiziunea, iar primul loc de muncă l-a avut în vânzări.

Primul job al Biancăi Drăgușanu a fost într-un domeniu în care nimeni nu o vedea activând. Mai exact, Bianca vindea utilaje de construcții. Bianca Drăguşanu a terminat un liceu economic şi ar fi putut fi contabilă. Însă, viaţa a dus-o în cu totul altă direcţie. După acest job, vedeta s-a înscris la Facultatea de Științe Economice din Petroșani.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU L-A FĂCUT DE RUȘINE PE VICTOR SLAV! BLONDA A DAT DIN CASĂ

„Primii bani i-am obţinut cumpărând şi modificând haine, pe care apoi le revindeam. Jumătate din banii câştigaţi i-am pus la puşculiţă, iar cealaltă jumătate o foloseam pentru a mă întreţine si pentru a investi în continuare. Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte Economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani”, a mărturisit Bianca Drăgușanu într-un interviu.

Sursa foto: adevarul