Bianca Drăgușanu a răbufnit: Avea un buchețel micuț, vai mama lui!

Bianca Drăgușanu și-a dat cu părerea despre nunta anului, care a avut loc sâmbătă, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Blonda a vorbit despre mireasa Meghan Markle, care se pare că a fost pe gustul ei.

Prezentatoarea a analizat în detaliu ţinuta lui Meghan Markle, de la rochie, până la cele mai mici accesorii, punând mare preţ pe simplitate. Bianca Drăguşanu susţine că iubeşte miresele indiferent dacă preferă să fie naturale sau să se împopoţoneze cu machiaj şi accesorii.

„Mă uitam şi eu aşa la ei, Dumnezeule cum se uitau ei doi unul la celălalt, aşa de frumos şi atât de plini de iubire şi de natural, că despre asta vorbesc. Pur şi simplu erau doar ei doi acolo în mare aia de oameni. Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur!

Citește și: UN SITE ORTODOX DETONEAZĂ BOMBA: NUNTA PRINȚULUI HARRY CU MEGHAN MARKLE NU ESTE VALIDĂ

Erau doar ei doi deşi miliarde de oameni îi urmăreau. Harry şi Meghan, despre ei vorbesc. Ei înseamnă iubire. Mireasa nu are pietre peste paiete, peste două volane şi înfiptă cu o broşă, nici lanţuri care se preling într-un decolteu îndoielnic, din urechi nu-i atârnă nicio floare asortată cu puful de la sandale. Are un bucheţel de flori, vai mama lui, micuţ drăguţ. Nu are unghii lungi, nu are machiajul strident şi chiar poţi să îi vezi trăsăturile. Nu are poză de grup pe trepte cu toate florile primiteîn braţe şi nici nu postează câte una pe zi ca să trăiască şi Facebook-ul ei câteva luni după un aşa eveniment.

Mie îmi plac nunţile şi îmi plac miresele. Cel mai mult îmi place momentul în care văd cupluri în care amândoi îşi doresc să fie acolo. M-am topit! (…) Am remarcat-o pe regină, era foarte mişto îmbrăcată”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Sursa foto: adevarul