Bianca Dragusanu, implicata intr-un accident auto in Bucuresti

Bianca Dragusanu a fost implicata, marti dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Bucuresti. Fosta asistenta a lui Dan Capatos a suferit un accident rutier in zona Aviatorilor, iar din informatiile prezentate de cei de la Cancan, nu a fost ranita, insa a tras o sperietura zdravana.

Din fericire, atat Bianca Dragusanu, cat si soferul masinii cu care s-a tamponat, nu au suferit rani. Bianca a declarat, ulterior, ca accidentul s-a produs deoarece nu a apreciat corect distanta, iar ulterior masina ei s-a tamponat usor cu un alt autoturism.

“Nu-mi vine sa cred cat de repede se imprastie vestile. Eram la Aviatorilor, nici nu stiu exact sa spun a cui a fost vina. Pur si simplu cred ca nu am apreciat distanta si s-au zgariat masinile, una de cealalta. Dar e ceva foarta usor, ne-am inteles pe cale amiabila, cred ca nici la accidente usoare nu ne incadram. A fost foarte amabil domnul, am schimbat numerele de telefon si urmeaza sa vedem cum rezolvam. S-a dat jos sin masina si mi-a zis “Ia uite, prima data cand vad si eu o vedeta. Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat in contextul asta’. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav”, a declarat Bianca Dragusanu, pentru Cancan.

Bianca Dragusanu si-a dus masina la vopsitorie, astfel ca acum circula cu un taxi. Ea a declarat, insa, ca va imprumuta un alt autoturism, de la un amic.

“Probabil dureaza vreo doua-trei zile pana o voi lua inapoi. Oricum, tot eu ii voi vopsi si masina celuilalt sofer, indiferent daca am fost eu sau nu vinovata”, a mai spus Bianca, pentru Cancan.

Foto: Cancan