Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi și după divorț! Totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant! Video

Bianca Drăgușanu a fost văzută în parcarea unui restaurant din București, din nou în scandal cu Alex Bodi! Agresiunile continuă în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi și sunt din ce în ce mai grave! În urmă cu puțin timp, vedeta a fost victima unui nou ”atac” al soțului ei, de data aceasta, în apropierea unui restaurant de fițe din Capitală.

Oamenii au fost șocați în momentul în care au văzut întreaga scenă! Bianca și Bodi se aflau lângă limuzina lor de lux și se certau, fără să se mai gândească deloc că ar putea fi văzuți de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre ea. Speriată, blonda, îmbrăcată într-o rochie neagră și pantofi cu toc, s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul pentru a se apăra de o eventuală agresiune fizică.

Citește și: ALEX BODI A EXPLICAT DE CE A BĂTUT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU!

“Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Citește și: ALEX BODI A BĂGAT FRICA ÎN EA! DECIZIA RADICALĂ PE CARE A LUAT-O BIANCA DRĂGUȘANU! FOTO ÎN ARTICOL

Video cu scandalul poate fi urmărit pe kfetele.ro