Bianca Dragusanu aprinde spiritele in Biserica. Preotul Pomohaci, pus la zid de superiori dupa ce a comentat vestimentatia roscatei la Happy Hour

Bianca Dragusanu a reusit sa aprinda spiritele in Biserica Ortodoxa. Preotul Cristian Pomohaci a ajuns in atentia superiorilor de la Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei, dupa ce divagat in emisiunea Happy Hour discutia purtata cu roscata, catre o tema vestimentara, scrie Wowbiz.

Parintele Pomohaci a vorbit cu Bianca Dragusanu, in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, despre situatia prin care a trecut roscata dupa ce a cerut Bisericii Ortodoxe sa-i dea o derogare pentru a putea oficia cununia religioasa in aer liber, apoi discutia s-a centrat pe vestimentatia roscatei, dupa ce preotul a observat ca Bianca era imbracata cam vulgar pentru o zi de post.

Superiorii sai au reactionat la comentariile preotului Pomohaci, care este si cantaret de muzica populara. In anii trecuti, parintele a fost acuzat a a tinut exorcizari in biserica de la Mosuni, jud Mures si ca a creat in jurul sau o adevarata secta.

Recent, sefii bisericii au decis sa-l trimita la Manastirea Afteia din Judetul Alba, pentru a se reculege. In termeni “de specialitate”, acest lucru se numeste canonisire si este ultimul avertisment inainte de caterisire, adica excluderea din randul Bisericii. Mai precis, Pomohaci a fost pus sa aleaga intre viata de scena, aparitiile la televiziune si viata de preot. La vremea respectiva s-a spus ca Arhiepiscopia Ortodoxa a Albei Iulia a luat in calcul chiar si varianta caterisirii.

Foto: Facebook