Bianca Drăgușanu are o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri

Piesa de rezistență este mai scumpă decât un apartament în Capitală

Bianca Drăgușanu are o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri de lux pe care frumoasa blondină le-a adunat de-a lungul anilor. Conform jurnaliștilor de la cancan.ro, valoarea totală a acestora este de minimum 200.000 de euro, iar piesa de rezistență a colecției, un ceas de firmă, costă ceva mai mult decât un apartament în Capitală.

Bianca Drăgușanu este o femeie independentă din punct de vedere financiar, ea având un atelier de creație și câteva mașini de lux.

Activitatea sa pe rețelele de socializare este una care nu poate fi trecută cu vederea, având peste un milion de urmăritori numai pe Instagram. Astfel, Bianca Drăgușanu semnează contracte de imagine care îi aduc venituri considerabile, iar ceasurile și bijuteriile sunt marile ei pasiuni. Conform Cancan.ro, Bianca Drăgușanu are bijuterii și ceasuri în valoare totală de minimum 200.000 de euro. Numai cinci dintre accesoriile cu care blondina se afișează în public valorează aproape 150.000 de euro! Vedeta ,mai are și și bijuterii care valorează cel puțin 50.000 de euro. Piesa de rezistență a Biancăi Dragușanu în materie de ceasuri este un Audemars Piguet Royal Oak Lady, care valorează mai mult ca un apartament în București, și anume, 60.500 de euro.

Sursa foto: instagram