Bianca Drăgușanu are un nou iubit? Indiciile care i-au dat de gol pe cei doi amorezi

După despărțirea de Tristan Tate și câteva nopți în cluburile de fițe, petrecute în compania unui bărbat de origine chineză, Bianca Drăgușanu pare că și-a găsit marea dragoste!

Bianca Drăgușanu și Bodi Alex, bărbatul care i-a sucit mințile frumoasei blondine par a fi destul de apropiați. Să se fi legat, oare, o nouă idilă în showbizul românesc și Bianca Drăgușanu să-și fi găsit marea dragoste? Pe contul său de Instagram, bărbatul misterios din viața Biancăi, care arată extrem de bine, a postat mai multe fotografii, printre care și una cu celebra blondină. Cei doi se țin de mână și poartă același tricou, cu o inscripție cu „degetul mijlociu” ridicat, pesemne că nu prea îi interesează deloc ceea ce cred ceilalți și trăiesc frumos, după propriile reguli.

Mai mult, cei doi și-au făcut un selfie în aceeași mașină în care s-a afișat Bodi Alex, iar bărbatul s-a fotografiat în incinta complexului rezidențial în care locuiește Bianca Drăgușanu. Astăzi, frumoasa blondină a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, că există un bărbat în viața ei și că nu mai are nicio legătură cu trecutul său amoros.

“Nu este adevărat. Nimic din ce se întamplă în prezentul meu nu are legătură cu trecutul. Ce legătură are cu trecutul faptul că eu primesc flori și sunt răsfățată (n.r. presupusul iubit chinez). Mă admiră , e un fan de-al meu. Chiar asearî am ieșit cu un grup de prieteni și mi-a spus cât de mult mă admiră. E fascinat de lumea asta media și de mine, dar știe că nu are loc. Există cineva care mă răsfață pentru că merit și pentru că așa simte, nu pentru că trebuie să vadă vreun fost. Deși sunt foarte răsfățată, sunt tot singură.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: S-AU DESPĂRȚIT ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF? DECLARAȚIA AGENTULUI DE JUCĂTORI

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a povestit, la „Xtra Night Show”, că se află într-o relație de simpatie cu un bărbat. Să fie vorba, oare, de Bodi Alex? „Da, ies cu cineva. Mă văd cu cineva la cine romantice. Dar deocamdată nu e nimic. Data trecută stăteam puțin în sensul giratoriu și mi-am dat seama că e ori ca mine, ori nimic. Îmi place de el. Da, există o atracție între noi. (…) Eu nu mă grăbesc să mă arunc, că nu știi ce să o să fie peste o lună”, a spus Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

Sursa foto: cancan