BIANCA DRAGUSANU arunca BOMBA ANULUI

Desi divortati, Bianca Dragusanu si Victor Slav par a se intelege mai bine decat pe vremea cand erau casatoriti. In ultima perioada au fost vazuti tot mai des impreuna, iar pozele postate pe retelele de socializare nu fac decat sa intareasca speculatiile ziarelor de scandal.

Zilele trecute, fosta asistenta a lui Dan Capatos a postat pe pagina personala de Facebook o imagine in care apare in bratele lui Victor Slav, care o strange protector. Inainte, Bianca postase si un filmulet cu cele mai frumoase momente de la nunta cu Victor Slav.

Daca ar fi sa ne luam dupa fotografii, Bianca si Victor par mai indragostiti si mai fericiti ca niciodata. Bianca a inceput deja sa poarte din nou inelul de logodna si verigheta, iar presa tabloida speculeaza ca se pregatesc de o noua nunta. Numai Bianca a aruncat BOMBA care ia prin surprindere pe toata lumea.

Citeste si: BIANCA DRAGUSANU, aproape de CEL MAI MARE ESEC din cariera

BIANCA ARUNCA BOMBA ANULUI

Cei de la Libertatea dezvaluie ca Bianca Dragusanu a facut o afirmatie care da de gandit cu privire la starea si viitorul ei. Prezenta la o emisiunede la Antena 1, vedeta a lasat sa-i scape un anunt uluitor. Pusa la treaba de vesnic neobositul Nea Marin, Bianca se apara si spune ca este intr-o situatie delicata: “S-ar putea sa fiu gravida”, a spus fosta asistenta.

Bianca si Victor vor sa se recasatoreasca

Acesta sa fie motivul pentru care Bianca si Victor vor sa se recasatoreasca? O persoana din anturajul celor doi a facut o dezvaluire neasteptata, tot pentru Libertatea. “Bianca si Victor vor sa se recasatoreasca fara tamtam, doar in prezenta a doi martori. Se iubesc foarte mult. Victor mai are momente in care se poarta ca un cocos, tocmai pentru a arata ca inca nu a uitat ce s-a intamplat in trecut”. Pana cand isi vor oficializa relatia, Bianca a inceput sa poarte iar verigheta si inelul de logodna primite de la Slav.

Fanii se declara incantati sa ii vada pe cei doi din nou impreuna si le transmit chiar ca un copil le-ar completa relatia.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU TRAIESTE O NOUA DRAMA

Desi, oficial, era o femeie libera, ea nu a mai vrut sub nici o forma sa auda de Adrian Cristea, cel care le-a rupt casatoria. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut cu ocazia unei filmari, s-au placut si in scurt timp au devenit un cuplu. La doar cateva luni de relatie, au decis sa faca pasul cel mare si sa devina sot si sotie. Numai ca, dupa trei luni de casatorie, au decis sa divorteze, dupa ce Bianca a fugit la Paris cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Dupa divort, cei doi au ramas prieteni, iar Victor i-a fost alaturi Biancai cand a suferit un accident casnic, la picior, si a trebuit sa se opereze.

Citeste si: Dezvaluiri incendiare din viata intima a Biancai Dragusanu

Nicoleta Luciu: Le doresc sa faca repede copii!

La aflarea vestii, Nicoleta Luciu, prietena de suflet a Biancai, a dorit sa le faca o urare: “Le doresc inca o data «Casa de piatra!» si sper ca de aceasta data, daca vor decide sa se recasatoreasca, sa fie cu noroc. Eu ma bucur pentru ei, voi merge la nunta. Trebuie sa investesc in tinute din nou, dar nu-i problema. Le mai doresc sa faca repede copii, ca trece timpul. Sper sa aiba gemeni, ca scapa mai repede si daca ar fi fata si baiat, ar fi si mai bine, deoarece ar fi amandoi multumiti. De data aceasta vor trebui sa faca doar casatoria la Primarie, ca la biserica sunt cununati deja”.