Bianca Dragusanu, atacata de Mircea N. Stoian: Ar trebui sa se gandeasca bine daca in ultimii 7-8 ani din viata ei nu exista si elemente penale

Mesajul postat de Bianca Dragusanu pe pagina sa de Facebook, prin care a afirmat ca detine date compromitatoare la adresa unor persoane publice, nu a ramas fara ecou. Pe langa Serban Huidu, care ar intra in categoria celor “acuzati de ucidere din culpa”, si Mircea N. Stoian este sigur ca este si el vizat de atacul Biancai.

Mircea N. Stoian a declarat, pentru Ring, ca Bianca ar trebui sa se gandeasca bine daca in ultimii 7-8 ani din viata ei nu exista si elemente penale, care o pot trimite dupa gratii.

“Betiv nu sunt, m-am imbatat doar de vreo doua ori in ultimii ani, iar daca ma vizeaza la capitolul ‘amanta care sta la doi pasi de mine’, iar nu ma regasesc, pentru ca amanta sta in alt cartier. Cand a zis de ‘altii care si-au inselat nevestele cu colegele de munca’, probabil se referea la Madalin Ionescu, dar nu stiu sigur. Ea vrea sa atraga atentia in alta directie. Mie mi-a trimis si o notificare acum doua saptamani. Abia acum am gasit-o in cutia postala. O sa studiez articolele de lege. Ar trebui sa se gandeasca bine daca in ultimii sapte-opt ani din viata ei nu pot exista si elemente penale care o pot trimite direct in spatele gratiilor”, a declarat Mircea N. Stoian pentru Ziarul Ring.

Foto: Libertatea