Bianca Dragusanu, atacata de Serban Huidu. Vezi ce a scris pe blog

Satul de circul mediatic care a izbucnit in jurul divortului dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav, Serban Huidu a luat pozitie pe Facebook exprimandu-si dezgustul fata de “zoaiele Biancai” prezentate cu insistenta nevrotica la televizor.

Serban Huidu i-a raspuns unui user plecat in strainatate, care a facut o radiografie a ultimelor evenimente din Romania. 

“Iarna copacii nu au frunze. Vara copacii au frunze. Vara iarba e verde. Iarna iarba nu e verde si uneori e zapada. De ce? Uite am o curiozitate nebuna sa vad si eu citi mai injura fara legatura cu articolul postat”, si-a inceput postarea Mikey999.

Serban Huidu a simtit nevoia sa-i raspunda pe blogul sau personal si a tratat subiectul Bianca Dragusanu in stilu-i caracteristic, potrivit ziarulring.ro

“Draga Mikey999 esti unul dintre cei pentru care inca scriu, inca ma expun si, pentru ca sunt oameni ca tine, inca am sperante! Daca ai fi aici, ar fi si mai bine! Adica sa te paleasca dorul mai tare, sa te intorci si sa aplici ce ai invatat! Daca te vei intoarce, zoaiele Biancai la televizor nu vor mai fi asa importante, discutiile << desteptilor >> care bat apa in piua in talk show-uri interminabile nu vor mai fi asa de << interesante >>, iar tara asta ar mai avea o sansa! Multumesc!”, a scris Serban Huidu pe blogul personal.