Bianca Dragusanu, decizie radicala inainte de pronuntarea divortului de Victor Slav

Bianca Dragusanu a luat o decizie radicala inainte de pronuntarea divortului de Victor Slav. Daca pana acum, Bianca facea afaceri cu haine prin intermediul firmei lui Victor, iata ca roscata a decis sa-si ia masuri de precautie si si-a infiintat propria firma de croitorie, scrie Ring. 

Fosta asistenta a lui Dan Capatos si-a infiintat propria firma de croitorie, Bella Dream Star, cu sediul in sectorul 2 al Capitalei. Compania se ocupa, potrivit datelor Registrului Comertului, de “fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjerie de corp)”. 

Cum divortul inca nu s-a pronuntat, Bianca Dragusanu nu a renuntat la numele de familie al sotului. Drept urmare, ea figureaza la Registrul Comertului, la fel ca in buletin, adica Bianca Slav. 

Bianca Dragusanu si Victor Slav au bagat actele de divort in urma cu aproximativ o saptamana. Actele de divort au fost depuse la notariat, insa decizia se va pronunta abia dupa 30 de zile. In acest timp cei doi se pot razgandi in orice moment.

Citeste si: Marturii cutremuratoare din casnicia Bianca Dragusanu – Victor Slav

Chiar si asa, Bianca Dragusanu inca spera: “Noi inca ne iubim. L-am dezamagit enorm pe omul asta, insa iubire nu a disparut intre noi”.

Invitata in urma cu cateva zile in emisiunea lui Catalin Maruta, Bianca Dragusanu nu a negat ca poarta tot timpul un cadou pe care l-a primit de la Adrian Cristea, un talisman in forma de pestisor – zodia in care ea este nascuta: “Da, asa e”.

Intrebata cum se simte, Bianca a declarat: “Sunt dezamagita. Sunt echilibrata si incerc sa iau lucrurile asa cum mi se dau”. Bianca sustine insa ca Victor are in continuarea grija de ea: “S-a mutat, insa are grija de mine. Vine pe la mine”.