BIANCA DRAGUSANU e INSARCINATA cu Victor Slav! Vezi cine spune asta

BIANCA DRAGUSANU a declarat in nenumarate randuri ca si-ar dori un COPIL cu VICTOR SLAV. Se pare ca dorinta i s-a si implinit, daca este sa luam in considerare spusele prietenilor din anturajul roscatei.

De ceve vreme, BIANCA DRAGUSANU si fostul sot VICTOR SLAV par a se fi impacat. Cel putin asa sustine presa mondena, care i-a surprins pe cei doi, recent, luand masa in statiunea Mamaia.

Citeste si: SPLASH! VEDETE LA APA 18 IULIE 2014. BIANCA DRAGUSANU IN ROL DE CO-PREZENTATOARE

Acum o alta informatie face furori in ziarele tabloide. Dupa marturisirile celei mai bune prietene a roscatei, BIANCA DRAGUSANU ar fi GRAVIDA cu VICTOR SLAV.

Ana Radu, cea care a imbracat-o pe vedeta in mai multe randuri, a marturisit ca i-a facut prietenei ei rochia de cununie si ca asteapta acum sa i-o creeze si pe cea de botez.

“Ocazional o imbrac si pe Bianca. I-am facut rochia de cununie. Sa speram ca-i voi face si rochia de BOTEZ. Asteptam sa ne dea vestea cea mare. Ea si Victor se iubesc foarte mult, sunt o pereche extraordinara si se potrivesc. Eu si Bianca avem o relatie foarte buna”, a declarat prietena BIANCAI in emisiunea Click.

BIANCA DRAGUSANU TRECE PRINTR-O SUFERINTA CUMPITA! FOTO

Sursa foto: romaniiautalent.protv.ro