Bianca Dragusanu, divort de la Anda Adam citire? Care este adevarul despre asa-zisul divort dintre Bianca si Victor!

Bianca Dragusanu ar fi in prag de divort cu Victor Slav, cel putin daca ar fi sa ne luam dupa ziarele de scandal. Cei de la Spy News sustin ca intre Victor si Bianca au aparut disensiuni si sunt in prag de divort.

Scandalul intre Bianca si Victor ar fi aparut mai ales pentru ca Victor a gasit de cuviinta sa schimbe cateva vorbe cu fosta lui iubita, Anda Adam.

El ar fi spus “am o viata cam de c**a, hai sa fugim”, la care Anda ar fi raspuns: “Hai sa fugim”. Oricum, Anda nu a negat schimbul de replici cu Victor.

Numai ca Bianca Dragusanu a spus ca Anda este ironica si de-aici n-ar fi decat un pas pana la divortul de Victor Slav.

“Eu sunt ok acum. Da cunosc continutul mesajelor. Discutiile astea nu stiu de ce le-as face la tv. Daca Anda a declarat ceva, prefer sa-i dam crezare ei si sa nu mai discutam. Ar fi chiar culmea sa anunt ca divortez la telefon. Se exagereaza, mi se pare ca totul se exagereaza.Ei au niste lucruri de discutat. Atat timp cat eu stiu de discutiile lor, ar trebui sa nu ma deranjeze, nu? Nu ma deranjeaza dar mi se pare o intrebare… Daca a zis femeia ca pot sa stau linistita si a facut niste afirmatii. Mi s-a parut putin ironica. Daca ei doi se intalnesc, cu siguranta au niste treburi de rezolvat impreuna. Nu inseamna ca ar trebui sa fac crize de gelozie”, a spus Bianca Dragusanu la Acces Direct.