Bianca Drăgușanu este desființată de un jurnalist cunoscut: Șefa siliconatelor din România

Mircea N. Stoian a lansat, pe blogul său personal, un atac virulent la adresa Biancăi Drăgușanu. Jurnalistul a dezvăluit că prezentatoarea câştigă o sumă cu cel puţin trei zerouri, bineînţeles în euro.

“Şefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri. Cum ştiu bine că nu se scoală din aşternuturi decât pentru sume cu cel puţin trei zerouri, (în euro evident)  e clar că mecanismele prin care Bianca Drăguşanu a ajunsă să îi scuipe semniţe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele. Mămica implanturilor şi modificărilor trupeşti ştie foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârţâie şi îi este potrivnic. Ştie să dea cât trebuie, unde trebuie, dar  mai ales cui trebuie. (…)

Obsesia pentru Bianca Drăguşanu şi al ei consort, ambii cu performanţă în televiziune la nivelul genunchiului de râmă este justificată, dacă ne gândim la abilităţile de negociator pe care miss botox le are şi de deschiderea ei spre generozitatea aducătoare de beneficii personale. (…)”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

„(…) Cum mecanismul ungerii a funcționat perfect în Antena 1 și mai peste tot pe unde Bianca și-a depus icrele mediatice, e clar că blonda minune din Motru a știut pe ce butoane să apese ca să râmână în cărți la Kanal D lăsând-o pe Gabriela Cristea cu buzele umflate fără botox.”, a mai scris jurnalistul.

Sursa text: mirceanstoian.ro