Bianca Drăgușanu este în stare de șoc! Fratele ei a fost zdrobit în bătaie de polițiști

Bianca Drăgușanu este în stare de șoc. Fratele prezentatoarei a fost snopit în bătaie de către poliţiştii şi jandarmii din Timişoara. Motivul oamenilor legii este incredibil

Fratele vitreg al Biancăi Drăgușanu acuză că a fost bătut cu bestialitate de mascați, după ce el și prietenul lui au fost confundați cu doi infractori periculoși, la Moșnița, o localitate din județul Timiș. Cei doi bărbaţi au ajuns în stare critică la spital, unde au fost operaţi de urgenţă. Polițiștii și jandarmii implicaţi în acest incident sunt cercetați penal pentru agresiunea comisă.

 „Nu am putut purta un dialog pentru că sunt în stare post-operatorie. Victimele se află în stare relativ gravă, au necesitat intervenții chirurgicale și cercetarile vor fi intreprinse operativ și competent pentru a se stabili circumstantele producerii evenimentului, natura leziunilor traumatice suferite și autorii nemijlociți ai comiterii actelor de purtare abuzivă în dauna persoanelor vătămate. (…) Probabil n-a fost suficientă luciditate, n-a fost suficientă rațiune, poate un dram de adrenalină în plus care a dus la consecințele dramatice nedorite de nimeni”, a declarat procurorul militar Radu Ilina, citat de presa locală.

Conform primelor informații, unul dintre polițiștii acuzați este subcomisarul Cristian Spataru, fiul fostului inspector șef al Inspectoratului de Polițiție Timiș. Mai mult, se pare că la agresiune a luat parte și prietenul și colegul său de birou, subcomisarul Darin Ticu.

Sursa text: spynews.ro