BIANCA DRAGUSANU este SINCERA: Cand l-am vazut prima oara pe VICTOR SLAV am……

Bianca Dragusanu si Victor Slav au o poveste care s-a derulat si a rulat in fata publicului si care, iata, dupa mai bine de 4 ani de la ”debut” inca provoaca discutii. Venim acum si intrebam, cum sa nu provoace discutii, daca povestea in sine a pornit ca o provocare, noteaza jurnalistii de la Ciao.ro.

”Am lesinat cand l-am vazut prima data pe Victor. Am zis ”Wow!”. Era si este cel mai frumos barbat pe care l-am vazut pana in ziua de astazi. Era ca un Zeu. Bine construit, cu atitudine impunatoare, era stalp si stana de piatra acolo, toate fetele roiau pe langa el.

De fapt, cred ca atitudinea lui mi-a placut cel mai tare, pentru ca nu s-a lasat influentat de niciuna dintre femeile de acolo si erau multe si erau frumoase. Nu cred ca ar fi existat barbat care sa zica nu, iar el era singur si foarte sigur pe el.

Atunci am zis: ”O, my God! N-a poftim provocare aici!”, ne-a declarat Bianca Dragusanu atunci cand jurnalistii de la Ciao.ro au provocat-o sa-si aminteasca detalii de la prima intalnire cu sotul ei.

Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Victor Slav in septembrie 2013, dar au divortat cateva luni mai tarziu, in mai 2014. Cei doi s-au impacat ulterior, iar din septembrie 2016 sunt parintii unei fetite, pe nume Sofia Natalia.

Sursa foto: gandul