Bianca Dragusanu, facuta albie de porci pe Facebook: Bianca, esti un om fara caracter! Ti-ai batut joc de Victor!

Povestea frumoasa dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav s-a incheiat. Prezentatorul de la meteo a anuntat, marti seara, ca divorteaza de Bianca Dragusanu, dupa escapada amoroasa avuta de roscata la Paris, cel mai probabil in compania lui Adrian Cristea. Prietenii de pe pagina de Facebook a roscatei au criticat dur gestul de a-l insela pe Victor si i-au transmis mesaje dintre cele mai dure.

O prietena, Geta, scrie cu parere de rau ca a crezut in schimbarea Biancai Dragusanu si vorbeste despre dezamagirea pe care o simte acum, dupa ce a aflat de divortul de Victor Slav.

Geta Bara: “Bianca sincer am crezut ca te-ai schimbat dar ne-ai dezamagit. De ce te-ai mai dus in casa Domnului daca nu la-i iubit sincer?”.

O alta prietena de pe pagina de Facebook a fostei asistente tv vorbeste tot despre dezamagirea pe care o simte acum si o condamna pentru greselile pe care le face.

Logofatu Dana: “Cu tristete iti spun ca pe mine una mai dezamagit cumplit…nu cred ca te intereseaza parerea mea, dar sincer dupa ce te-ai straduit sa apari la tv, sa iti indrepti greselile…sincer te-am admirat cat de corect si clar ai vb…acum ce faci?? dai cu bata in balta…intalnindu-te “”fara sa vrei”” cu cristea?? ce poti vedea la un barbat ca el..care sincer mi se pare ca are creier de gaina?? habar nu are sa vorbeasca, e penibil si saracut cu duhul?? de ce te pretezi la asa ceva…daca as fi fost mama ta…as fi fost langa tine sa stau de vorba si sa te intreb de ce mereu vrei sa te afunzi in mocirla?? pacat…..restul e tacere”, ii transmite aceasta Biancai Dragusanu.

Va prezentam mai jos si alte mesaje pe care i le transmit prietenii de pe Facebook Biancai Dragusanu, pe Timeline.

Anca Lungletu: “Credeam k ai si ceva minte in cap nu numai un abalaj frumos, dar se pare k nu.Ce doamne iarta-ma ai cautat sa te intilnesti cu teleghidatul de cristea cind acasa ai o frumusete de barbat?unde vrei sa ajungi?”.

Dragan Georgya: “Nu stii ce pierzi Bianca!ai langa tine cel mai bun barbat…il pierzi din rea vointa”.

Giorgia Marius: “Sa-ti fie rusine scarba draq!!!!a insela nu este o greseala,este o ALEGERE.AI ALES sa il inseli pe victor nu ai gresit!ai facut asta ca sa mai apari pe la emisiuni si tu si cristea ca ultima oara cand ati fost la tv a fost cand ti-a bagat m**e la el in apartament si tu erai iubita lui botezatu.ai sange de curva in tine nu o sa mai stea nimeni cu tine de frica,ca ii vei insela!!!pacat de victor ca e un baiat ok mai bn statea cu anda ca e mult mai ok si mai frumoasa ca tine.nu il meriti. RUSINE RUSINE RUSINEEEEEE!!”.

Dana Janta: “Ce rau imi pare ca toti de la tv aveau dreptate (ca esti un om fara caracter, fara valori, fara principii, mincinos, pervers, cu interes ascuns, ca te vinzi oricui, oricum, oricat, in orice fel, ca traiesti numai scenarii) pacat, imi pare rau pt tine!”.

Sorin Radu: “Sa-ti fie rusine ti-ai batut joc de Victor esti o femeie usuratica. rusine rusine rusine”.

Adrian Marcu: “VICTORE, pacat de tine baiatule.din toate pitipoancele,tocmai de acest fals sa te indragostesti si sa te mai si casatoresti cu el ?Rupe-o cat mai repede, frate cat nu e prea tarziu”.