Bianca Dragusanu il desfiinteaza pe Adrian Cristea

Bianca Dragusanu l-a atacat frontal pe fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, despre care a spus ca o bombardeaza inutil cu telefoane si mesaje, si ca jucatorul isi aduce aminte de ea doar cand nu are bani in buzunar, informeaza A1.ro.

Bianca Dragusanu l-a desfiintat pe fotbalistul Adrian Cristea caruia i-a cerut public sa o lase in pace pentru ca nu mai au nimic de impartit. “Daca aveam sentimente fata de Adi eram cu el acum. Eu nu am vrut sa fac publice mesajele mele cu Adi pentru ca l-as pune intr-o situatie dificila. Adi trece printr-o perioada grea, si-a pierdut job-ul (n.r. Adrian Cristea a fost data afara de la Petrolul Ploiesti), casa si femeia vietii lui. Un om care nu stie sa piarda, nu stie sa castige. Cand a aterizat in Romania si avea bani nu stia de Bianca Dragusanu, acum cand nu mai are i-a inflorit iubirea in stomac.

Eu nu cred ca ma iubeste, am senzatia ca face totul din ambitie, pentru ca daca ma iubea nu se comporta asa, nu se ajungea aici. Cristea m-a cerut in casatorie prin mesaje in conditiile in care eu imi organizez nunta acum. Trebuie sa inteleaga ca m-a pierdut si sa stie ca si daca ma despart de Victor tot nu ma voi impaca cu el” a declarat Bianca Dragusanu pentru sursa citata.

Mai mult, fosta asistenta tv a mai adugat si faptul ca va refuza sa mai mearga la botezul baietelului la care trebuia sa fie alaturi de Cristea, in conditiile in care cei doi sunt nasii micutului. Bianca Dragusanu si-a reafirmat dragostea fata de Victor Slav si a mai spus si faptul ca vrea sa isi intemeieze o familie impreuna cu prezentatorul meteo si sa isi deschida o afacere impreuna.

Sursa foto: reginele.ro