Bianca Dragusanu joaca ultima carte. Vezi ce ii transmite lui Victor Slav

Bianca Dragusanu se desparte de Victor Slav cu mare greutate. Roscata a recunoscut ca divortul nu este dorinta sa, fiindca inca isi mai iubeste sotul.

“Sincer, el (n.r. – Victor Slav)este foarte hotarat si oricine ar fi in situatia lui e de inteles ca asa ar trebui sa se comporte. Victor s-a mutat. Eu nu i-am pierdut iubirea, i-am pierdut increderea.

Ne iubim inca. Il iubesc, ma iubeste, dar nu mai are incredere in mine. Daca el isi doreste divortul, se va pronunta. Eu nu vreau sa divortez si el stie asta.

Sentimentele noastre nu s-au schimbat. L-am dezamagit. Eu ii spun mereu ca il iubesc, ii aduc aminte. In afara de cuvinte, trebuie sa trec la fapte. Eu incerc sa ii dovedesc ca imi pare rau, ca am gresit, sa recladesc tot ce am daramat. E singura greseala pe care mi-am asumat-o si pe care o regret”, a declarat Bianca Dragusanu la Pro Tv.

Citeste si: Bianca Dragusanu si Victor Slav au depus la notariat actele de divort

Roscata isi exprima inca regretul  dupa escapada de la Paris cu Adrian Cristeaca, insa, oricat si-ar dori sa salveze casnicia, nu se poate opune deciziei lui Slav de a divorta.

“Vom divorta. Am bagat actele. Avem 30 de zile. Eu nu mi-am dorit acest lucru. Poate se vor schimba lucrurile. Daca nu se prezinta unul dintre noi… E chiar in perioada in care urmeaza ziua mea si e foarte dificil”, a continuat ea.