DRAMA FARA MARGINI IN VIATA BIANCAI DRAGUSANU

MODEL, BIANCA DRAGUSANU, IUBIRE, BRATE, VICTOR SLAV, DOVADA, POZA, FACEBOOK, DIVORT

BIANCA DRAGUSANU a fost la un pas de a se sinucide. Dezvaluirea a fost facuta chiar de fosta asistenta  a lui Dan Capatos. BIANCA DRAGUSANU a marturisit ca, in urma cu cativa ani, a incercat sa-si ia viata, dupa o bataie crunta primita de la fostul iubit, Coco Paun, bataie care i-a lasat leziuni grave pe picioare.

Dezvaluirile facute de BIANCA DRAGUSANU si citate de Wowbiz sunt cutremuratoare. Atunci medicii i-au spus vedetei tv ca trebuie sa ii amputeze un picior, iar durerile pe care le-a avut au determinat-o sa se gandeasca la sinucidere.

Citeste si: VICTOR SLAV dezvaluie de ce a fost cu BIANCA DRAGUSANU in Turcia

BIANCA DRAGUSANU a povestit ca dupa bataia primita de la Coco Paun, singura solutie ar fi fost aceea de a-i se amputa piciorul, in caz contrar, si-ar fi pierdut viata, fiindca s-ar fi format cangrena care s-ar fi raspandit in corp. Gandul ca va ramane mutilata pe viata a speriat-o atat de tare pe BIANCA DRAGUSANU, incat prefera sa-si a viata, decat sa ramana fara un picior.

Citeste si: Bianca Dragusanu si Victor Slav ar putea prezenta impreuna o emisiune TV

“Singura solutie ar fi fost aceea de a-l amputa, in caz contrar, mi-as fi pierdut viata, fiindca s-ar fi format cangrena si se raspandea in corp. Cand am auzit, am crezut ca pica tavanul pe mine. M-am uitat la mama, care nu stia ce decizie sa ia, si i-am spus ca eu nu vreau sa imi taie piciorul. M-am intors si la doctori si le-am zis si lor ca vreau sa mor intreaga si, daca imi fac ceva fara voia mea, am sa ma arunc de la etaj”, a povestit BIANCA DRAGUSANU, citata de Wowbiz.