Bianca Dragusanu, marturii cutremuratoare din casnicia cu Victor Slav

BIANCA DRAGUSANU nu a avut o casnicie tocmai linistita cu Victor Slav. Cel putin daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile facute de Adi Cristea, fostul iubit al roscatei.

Chiar daca au bagat actele de divort, se pare ca scandalul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav continua intr-o forma cel putin spectaculoasa. Potrivit celor de la Wowbiz, Adi Cristea a decis sa rupa tacerea, iar dezvaluirile facute nu sunt tocmai de lepadat.

Potrivit sursei citate, dezvaluirile lui Cristea despre viata Biancai Dragusanu sunt cutremuratoare. “Bianca prinsese o teama de Victor. El o brusca si o mai tragea de par din cand in cand. Pe noi ne-a prins el de mai multe ori impreuna decat paparazzii. Va spun ca ea nu l-a iubit niciodata pe Victor”, au fost cuvintele “Printului” care zguduie din nou acest caz.

Uite ce mesaj de forta a transmis Victor Slav

Intre timp, Victor Slav a luat o decizie radicala. Satul de scandalurile in care este tarat de relatia cu Bianca Dragusanu, Victor a hotarat sa spuna stop tuturor informatiilor media, cel putin pentru moment.

“Tv-Nu! Ziare-Nu! Afara e o zi frumoasa.Va recomand! Real,adevarat,relaxant…”, a scris pe Facebook Victor Slav.