Bianca Drăgușanu nu pierde vremea! Are un nou iubit plin de bani! Foto în articol

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, iar acest lucru este deja știut, însă acum au ieșit la iveală detalii despre noua poveste de dragoste din viața senzualei prezentatoare TV. Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat amănunte de ultimă oră despre relația pe care vedeta de la Kanal D o are cu un englez milionar.

Cancan.ro scrie despre noua idilă care pare să se înfiripe între Bianca Drăgușanu și englezul Tristan Tate. Potrivit sursei citate, cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ o lună, la o petrecere cu ștaif, organizată la Clubul Diplomaților din Capitală. Mai precis, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au văzut prima oară la Viva Party, eveniment care a avut loc în 24 mai. Din cancan.ro, fratele englezului a fost cel care le-a făcut ”lipeala”.

La scurt timp după apariția acestor informații, britanicul a transmis un mesaj tranșant. Declarația lui a fost însoțită de un selfie în care apare alături de prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine”.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI VICTOR SLAV S-AU DESPĂRȚIT! VOM RĂMÂNE PRIETENI, SUNTEM DOI OAMENI MATURI

Cu ce se ocupă, de fapt, Tristan Tate

Englezul care a prins-o pe blondină în mrejele iubirii este un ”jucător” important din industria site-urilor dedicate adulților, mai scrie cancan.ro. Dacă, oficial, sportivul englez Tristan Tate și fratele său, care au câștigat milioane de euro din meciurile de kickboxing, se ocupă acum cu agricultura,  în județul Brașov, în spatele acestor afaceri se pare că s-ar afla cu totul alte lucruri.

Conform sursei citate, Tristan și fratele său, Andrew, au pus bazele unui adevărat imperiu în domeniul videochat-ului. Fratele lui Tristan Tate, Andrew,  deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Unde amfitrioană ar fi chiar “cumnățica” lui Tristan, Irina. Pe numele de scenă Cobra (de amintit că Andrew era numit, în ring, King Cobra), focoasa blodină este una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil.

Tristan Tate nu s-ar fi lăsat nici el mai prejos și ar fi deschis un studio într-o zonă bună din Capitală, acolo unde zeci de tinere își expun formele în fața camerelor de filmat.

Sursa foto: cancan.ro