Bianca Dragusanu, pe gustul lui Victor Slav: Daca mai stateam cu Cristea, ma ratam

Bianca Dragusanu a risipit complet zvonurile carcotasilor, care vorbeau despre o iubire ascunsa intre ea si Adrian Cristea. Roscata s-a confesat unei prietene: “Daca mai stateam cu Cristea, ma ratam”, a spus Bianca.

A curs multa cerneala despre posibila poveste pasionala dintre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea. Culmea, mai multe stiri s-au strecurat in showbizul romanesc, dupa ce roscata s-a casatorit! Doamna Slav nu mai simte nimic “periculos” pentru fostul ei iubit. Cel putin, asa sustine o apropiata a vedetei:

” Ne-a surprins pe toate cand ne-a zis, la o cafea, ca “daca mai stateam cu Cristea, ma ratam total”. Am ramas interzise, mai ales ca stiam cat de mult l-a iubit, insa, cand ne-a explicat de ce spune acest lucru, am inteles-o. In perioada cu el, a avut numai de pierdut. A fost concediata de la Antena, pentru ca trebuia sa stea mai mult cu jucatorul care se transferase la Cluj, nu prea mai avea evenimente, deoarece Adi nu mai era de acord cu defilarile sale in tinute sexy, iar in privinta banilor, si ei erau din ce in ce mai putini, intrucat nu mai avea de unde sa ii incaseze.

Bianca trebuia sa se bazeze doar pe fotbalist, sa fie dependenta de el, iar aceasta situatie nu ii placea absolut deloc. In aceste conditii, decizia de a-l parasi anul trecut a fost un lucru de bun augur pentru ea. In plus, dupa ruptura, viata sa a avut un trend ascendent. L-a cunoscut pe Victor Slav, s-a casatorit cu el, o sa apara iar, in curand, pe sticla, este solicitata la toate evenimentele, are bani si este fericita”, a povestit o prietena a Biancai.