BIANCA DRAGUSANU, aproape de CEL MAI MARE ESEC din cariera

Bianca Dragusanu arunca bomba: Am fost iubita lui Mutu

Bianca Dragusanu a incercat sa demonstreze lumii intregi ca este mai mult decat o femeie frumoasa, care a pozat dezbracata pentru publicatii de profil sau o simpla asistenta, intr-un show tv nocturn.

Dupa casatoria cu Victor Slav, Bianca s-a lansat impreuna cu acesta intr-o afacere cu haine, inspirata si de succesul in materie al unui alt fost iubit, designerul Catalin Botezatu.

Bianca Dragusanu s-a convins insa ca nu este usor sa performezi in lumea modei. Celebra diva a avut doua prezentari de colectie, ambele in 2013, insa continuarea activitatii ei in domeniu este pusa, in acest moment, sub semnul intrebarii.

Bianca nu a mai oferit niciun detaliu referitor la o eventuala noua creatie motiv pentru care lumea mondena s-a grabit sa comenteze viitorul profesional al vedetei.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU REVINE IN TELEVIZIUNE

Alin Galatescu a pus-o la punct pe Bianca Dragusanu cand s-a declarat designer.

“E hilar si inadmisibil cum cineva fara abilitati, fara cultura manifestata in vreun fel, tunata pana la autoparasire de sine sau nerecunoastere in oglinda, doar stand cu obstinatie in lumina reflectoarelor si cuplandu-se de conjunctura, sau nu, cu personaje publice sa aiba acum aroganta sa se manifeste si intr-un domeniu profesional serios… ca «designer». E jignitor, penibil si foarte romanesc. Jenant pentru toata lumea!”, a spus atunci Alin.

Designerul Razvan Ciobanu este de parere ca Bianca ar fi avut nevoie de continuitate.

“Faptul ca n-a mai lansat nicio colectie si ca site-ul e nefunctional nu reprezinta o problema. Sigur ca ar fi avut nevoie de continuitate ca sa-si faca un nume. Personal, nu ma pot pronunta in ceea ce priveste calitatea ei de designer pentru ca n-am remarcat nimic. Oricine isi poate face o croitorie, oricine poate folosi titulatura de designer. si eu, maine, pot sa merg cu o piesa la TV si sa ma numesc cantaret, dar sa nu fiu. in ceea ce o priveste pe Bianca Dragusanu, e treaba ei, este dreptul ei sa se lase, sa se reapuce… pentru noi e o drama!”.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU TRAIESTE O NOUA DRAMA

Prezentatoare a emisiunii “WonderLife”, de la Antena Stars, si designer, Maria Simion considera ca nu e o drama.

“Faptul ca Bianca nu mai face creatii poate fi o pierdere pentru femeile care o apreciau si care ii cumparau creatiile. in rest, au disparut mari creatori de moda si nu a fost nicio tragedie. Legat de faptul ca nu se tine de un calendar al lansarii de colectii, cred ca niciun designer de la noi din tara nu o face. Noi suntem cu un an in urma fata de alte tari in care moda da ora exacta”, a spus Maria Simion pentru ziarulring.ro.