Bianca Drăgușanu privește în urmă cu mânie: Mi-am dat seama că este un prost și l-am lăsat

Bianca Drăgușanu oferă sfaturi în dragoste invitaților și telespectatorilor, majoritatea provenind din propria experiență. Într-una dintre ediții, Bianca a dat cărțile pe față și a dezvăluit detalii intime despre o fostă relație.

Deși acum se simte bine alături de Victor Slav, Bianca a mărturisit de multe ori că a avut numeroase relații nefericite. Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost înșelată:

„Eram înșelată des și tot timpul îl întrebam de ce mă înșală niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost.» Nu-i dădeam niciun motiv să mă înșele, însă el o făcea. Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deșteaptă?

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU ESTE ÎN STARE DE ȘOC! FRATELE EI A FOST ZDROBIT ÎN BĂTAIE DE POLIȚIȘTI

Nu știu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost.» Sunt oameni care cred că se pot schimba și alții care nu se pot schimba. El mi-a dovedit că nu se poate schimba și-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, înt-o zi, mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine.”

Sursa foto: pro tv