Bianca Dragusanu revine pe micile ecrane!

Bianca Dragusanu se intoarce in televiziune! Va fi protagonista unui show in care va invata fete necunoscute sa ajunga staruri, asa cum este si ea.

Emisiunea in care doamna Slav va fi angrenata nu a primit inca un nume. Se stie, in schimb, postul de televiziune unde va fi difuzata. Este vorba despre Antena Stars, care din decembrie va emite in locul Antenei 2.

“Transformarile luate in calcul sunt de mai multe feluri. Nu sunt excluse operatiile estetice, insa Bianca le va invata pe fete cum sa vorbeasca si sa mearga, cum sa fie frumoase si sa se faca placute, punandu-si in valoare calitatile native.

Pentru ca a cunoscut si reversul medaliei, Bianca le va dezvalui ucenicelor ei si cum sa-si dozeze setea de faima si sa nu ajunga in postura de a-si dori sa evadeze din showbiz. Fetele vor sta intr-un cantonament, dar atmosfera va fi relaxata si nu vor avea restrictii ca in alte emisiuni.

Fiecare participanta va fi indrumata spre cariera care i se potriveste cel mai bine. Nu exista limite. La final, unele vor defila pe podiumuri, de exemplu, altele vor canta sau vor putea deveni vedete TV. Important e sa reziste in showbiz, ca Bianca”, au dezvaluit surse apropiate producatorilor Antena Stars conform ziarulring.ro