Bianca Dragusanu s-a resemnat: Victor nu ma va ierta niciodata!

Bianca Dragusanu pare la capatul puterilor dupa saptamani intregi in care a incercat sa isi convinga sotul ca merita sa-i mai acorde o sansa. Victor Slav nu poate trece peste infidelitatea partenerei de viata, lucru de care s-a convins chiar si Bianca.

Casnicia dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu pare la final de drum. Cei doi au depus, de comun acord, actele de divort si, peste 25 de zile, se vor separa oficial. Cunostinte din anturajul Biancai Dragusanu sustin ca apropiatul divort o afecteaza foarte mult pe roscata, care nu intelege de ce Victor nu ii iarta escapada cu Cristea, in conditiile in care si ea a trecut peste multe situatii dificile din relatia lor.

“Stiu ca Victor nu ma va ierta niciodata! Sigur o sa divortam, si-a luat toate hainele de la mine inca de acum doua saptamani si nu vrea sa mai faca un pas inapoi. Nu inteleg de ce, pentru ca eu il iubesc, este singurul barbat din viata mea care a fost atat de important pentru mine si el stie acest lucru! Recunosc, am facut o greseala, dar pe un fond de neintelegere intre noi, insa nu trebuie sa fiu pusa la zid si judecata atat de aspru”, s-a plans roscata prietenelor ei.

“El este hotarat, insa, uneori, chiar cred ca am ajuns la divort pentru ca asa vroiau toti cei din jurul nostru. Sotul meu, pentru ca este inca sotul meu, ma iubeste si poate ar mai fi dat o sansa relatiei daca nu ar fi tinut cont de prejudecati. Eu insa am trecut peste toate si m-am umilit, doar de dragul relatiei noastre, dar simt ca nu mai pot face fata stresului. As vrea sa fac un schimb de vieti cu altcineva, sa ma duc undeva unde nu ma cunoaste nimeni, numai eu cu Victor”, le-a mai spus Bianca Dragusanu amicelor sale.

Citeste si: Bianca Dragusanu joaca ultima carte. Vezi ce ii transmite lui Victor Slav