Bianca Drăgușanu se mărită a treia oară. Un fost iubit vrea să fie nașul noului cuplu

Bianca Drăgușanu se pregătește să se mărite pentru a treia oară. Conform informațiilor referitoare la acest subiect, care abundă în presa tabloidă autohtonă, blondina a fost cucerită definitiv de Gabi Bădălău, bărbatul alături de care a petrecut o vacanță prelungită care a început în Dubai și s-a terminat în Maldive.

Lumea mondenă vuiește în ultimele zile, după ce tot mai multe zvonuri indică faptul că Bianca Drăgușanu a fost convinsă de Gabi Bădălău, fiul liderului PSD din Giurgiu și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, să meargă în fața altarului.

La auzul acestor vești, un fost iubit al Biancăi, nimeni altul decât cunoscutul designer Cătălin Botezatu s-a oferit să le fie naș de căsătorie celor doi. „Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru redacția PlayTech- Impact.

Sursa foto: facebook