Bianca Dragusanu, sex cu Adi Cristea in parc! Vezi cine a facut incendiara dezvaluire

Bianca Dragusanu si Adi Cristea au facut sex in parc. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga Veronica, deja celebra confidenta a Biancai recent devenita Slav.

Vero a marturisit, in platoul Kanal D, ca a fost folosita de catre cea pe care o considera prietena in momentul in care i-a aranjat o intalnire cu Cristea. Vero a dezvaluit ca cei doi au ajuns intr-o ipostaza intima in parc.

“Bianca a insistat sa fiu de fata cand ea s-a intalnit cu Cristea in spatele blocului meu. Avea nevoie de un tap ispasitor daca nu ieseau lucrurile ok. Atunci eu ma tot plimbam pentru ca era frig si nu era vorba de mine acolo. Cand au plecat, s-a intamplat ceva ce m-a socat. Era un spatiu mic cu 2 felinare cu o lumina intensa. Eu eram in bloc si am vazut-o pe ea acolo intr-o pozitionare mult mai intima decat cereau circumstantele. Am luat-o la fuga din bloc si i-am zis ca a innebunit. Nu puteau fi vazuti asa sub nicio forma!!! Oricine ii putea vedea. Mi-a zis: “Lasa, Vero, ca stiu ce fac! Nu iti face griji.” Era ratoita pentru ca o inoportunam. Era foarte categorica. Eu am plecat acasa”, a spus Veronica pentru WOWbiz.

Chiar inainte de nunta cu Victor Slav, presa de scandal titra ca Bianca Dragusanu si Adi Cristea au facut sex chiar inainte de marele eveniment. Mircea Stoian a aruncat bomba, iar la cateva zile, prietena Biancai, Vica Bochina, nu a infirmat zvonul!

“M-am vazut cu ea si am intrebat-o: E adevarat ca te-ai intalnit cu Cristea? E adevarat ce se spune? Eu am avertizat-o ca daca nu il iubesti pe barbatul asta sa nu se joace cu Dumnezeu si sa nu se duca in biserica. Tu ii poti pacali pe toti, dar pe Dumnezeu nu ai cum. Ea mi-a zis ca daca se vedea cu Cristea, lucrul asta ar fi aparut in presa. Oricum toata lumea stie ca Adi Cristea este dragostea vietii ei.”, a dezvaluit Vica la “Acces Direct”.

Foto: Ring